مواد لازم برای خمیر کیش:
آرد: 400 گرم
کره: 225 گرم
تخممرغ: یک عدد
آب سرد: 100 میلیلیتر
پودرشکر: 3 قاشق سوپخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
مواد داخل کیش:
پنیرخامهای: 200 گرم
پودرشکر: 100 گرم
تخممرغ: 3 عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
آرد: 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رویه کیش:
توتفرنگی: 500 گرم
خامه صبحانه: 200 گرم
ژلاتین: 4 ورق
پودرشکر: 4 قاشق غذاخوری
روش تهیه خمیر کیش:
ابتدا آرد، پودر وانیل و پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کرده، کره نرم شده را میان آن میگذاریم و با نوک انگشتان با مواد خشک مخلوط میکنیم. تخممرغ و آب سرد را با یکدیگر مخلوط کرده با چنگال به هم میزنیم تا یکدست شوند سپس مایه را به مواد ماسهای شکل قبل اضافه کرده همه را با هم مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را یک ساعت در یخچال استراحت داده سپس از یخچال خارج کرده و یک ساعت دوباره در دمای محیط استراحت میدهیم تا نرم شود سپس آن را داخل بشقاب تارت به قطر 30 سانتیمتر پهن کرده و روی سطح آن را با چنگال یا وسیله مخصوص حفرههایی ایجاد میکنیم تا پف نکند. پنیر خامهای، تخممرغها، آرد گندم، وانیل و پودرشکر را با همزن برقی به هم میزنیم تا یکدست شود روی خمیر پهن کرده و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم میپزیم. این مواد خمیر کیش را پر نمیکند و این حالت طبیعی است.
روش تهیه رویه کیش:
ابتدا ورقهای ژلاتین را داخل آب سرد گذاشته، سپس آنها را داخل صافی میریزیم ژلاتین نرم شده را داخل ظرفی فلزی روی بخارآب ذوب میکنیم. توتفرنگیها را شسته دم آنها را میگیریم و چند عدد برای تزئین کنار میگذاریم، سپس با خامه و پودرشکر مخلوط میکنیم تا پوره شود. پوره حاصل را با ژلاتین مخلوط کرده روی کیش پخته و سرد شده میریزیم و داخل یخچال میگذاریم. بهتر است تارت یک شب در یخچال مانده و سپس آن را سرو کنید.
عالی بود ممنون از شما