آموزش آشپزی

آشپزی,طرز تهیه,روش پخت,دستور پخت,آموزش آموزش آشپزی,آموزش غذا,خورش,خورشت,ایرانی,خارجی,دسر,شیرینی,سوپ,خوراک,طرز تهیه شیرینی,طرز تهیه دسر,سایت آشپزی,طرز تهیه خورش,طرز تهیه خورشت,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی ایرانی

آموزش آشپزی

آشپزی,طرز تهیه,روش پخت,دستور پخت,آموزش آموزش آشپزی,آموزش غذا,خورش,خورشت,ایرانی,خارجی,دسر,شیرینی,سوپ,خوراک,طرز تهیه شیرینی,طرز تهیه دسر,سایت آشپزی,طرز تهیه خورش,طرز تهیه خورشت,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی ایرانی

آشپزی,طرز تهیه,روش پخت,دستور پخت,آموزش آموزش آشپزی,آموزش غذا,خورش,خورشت,ایرانی,خارجی,دسر,شیرینی,سوپ,خوراک,طرز تهیه شیرینی,طرز تهیه دسر,سایت آشپزی,طرز تهیه خورش,طرز تهیه خورشت,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی ایرانی

  • ۰
  • ۰

مواد لازم برای خمیر کیش:

 آرد: 400 گرم

 کره: 225 گرم

 تخم‌مرغ: یک عدد

 آب سرد: 100 میلی‌لیتر

 پودرشکر: 3 قاشق سوپ‌خوری

 وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

 مواد داخل کیش:

 پنیرخامه‌ای: 200 گرم

 پودرشکر: 100 گرم

 تخم‌مرغ: 3 عدد

 وانیل: یک قاشق چای‌خوری

 آرد: 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رویه کیش:

 توت‌فرنگی: 500 گرم

 خامه صبحانه: 200 گرم

 ژلاتین: 4 ورق

 پودرشکر: 4 قاشق غذاخوری



روش تهیه خمیر کیش:


ابتدا آرد، پودر وانیل و پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کرده، کره نرم شده را میان آن می‌گذاریم و با نوک انگشتان با مواد خشک مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ و آب سرد را با یکدیگر مخلوط کرده با چنگال به هم می‌زنیم تا یکدست شوند سپس مایه را به مواد ماسه‌ای شکل قبل اضافه کرده همه را با هم مخلوط می‌کنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را یک ساعت در یخچال استراحت داده سپس از یخچال خارج کرده و یک ساعت دوباره در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا نرم شود سپس آن را داخل بشقاب تارت به قطر 30 سانتی‌متر پهن کرده و روی سطح آن را با چنگال یا وسیله مخصوص حفره‌هایی ایجاد می‌کنیم تا پف نکند. پنیر خامه‌ای‌، تخم‌مرغ‌ها، آرد گندم، وانیل و پودرشکر را با همزن برقی به هم می‌زنیم تا یکدست شود روی خمیر پهن کرده و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم. این مواد خمیر کیش را پر نمی‌کند و این حالت طبیعی است.  


روش تهیه رویه کیش:


ابتدا ورق‌های ژلاتین را داخل آب سرد گذاشته، سپس آن‌ها را داخل صافی می‌ریزیم ژلاتین نرم شده را داخل ظرفی فلزی روی بخارآب ذوب می‌کنیم. توت‌فرنگی‌ها را شسته دم آن‌ها را می‌گیریم و چند عدد برای تزئین کنار می‌گذاریم، سپس با خامه و پودرشکر مخلوط می‌کنیم تا پوره شود. پوره حاصل را با ژلاتین مخلوط کرده روی کیش پخته و سرد شده می‌ریزیم و داخل یخچال می‌گذاریم. بهتر است تارت یک شب در یخچال مانده و سپس آن را سرو کنید. 

نظرات (۱)

عالی بود ممنون از شما

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی