آموزش آشپزی

آشپزی,طرز تهیه,روش پخت,دستور پخت,آموزش آموزش آشپزی,آموزش غذا,خورش,خورشت,ایرانی,خارجی,دسر,شیرینی,سوپ,خوراک,طرز تهیه شیرینی,طرز تهیه دسر,سایت آشپزی,طرز تهیه خورش,طرز تهیه خورشت,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی ایرانی

آموزش آشپزی

آشپزی,طرز تهیه,روش پخت,دستور پخت,آموزش آموزش آشپزی,آموزش غذا,خورش,خورشت,ایرانی,خارجی,دسر,شیرینی,سوپ,خوراک,طرز تهیه شیرینی,طرز تهیه دسر,سایت آشپزی,طرز تهیه خورش,طرز تهیه خورشت,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی ایرانی

آشپزی,طرز تهیه,روش پخت,دستور پخت,آموزش آموزش آشپزی,آموزش غذا,خورش,خورشت,ایرانی,خارجی,دسر,شیرینی,سوپ,خوراک,طرز تهیه شیرینی,طرز تهیه دسر,سایت آشپزی,طرز تهیه خورش,طرز تهیه خورشت,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی ایرانی

  • ۰
  • ۰

پنکیک سیب با عسل

مواد لازم:

 آرد: 200 گرم

 شکر: 100 گرم

 تخم‌مرغ: یک عدد

 شیر: 200 میلی‌لیتر

 سیب: 2 عدد، رنده شده

 کره: یک قاشق سوپ‌خوری

 دارچین: یک قاشق چای‌خوری

 عسل: به میزان لازم

 کمی آب جوش برای رقیق کردن عسل در صورت دلخواه 

روش تهیه:


1- در ظرف بزرگی آرد، شکر و پودر دارچین را مخلوط کرده و کنار بگذارید.


2- تخم‌مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید، سپس سیب رنده شده را همراه کره آب‌شده اضافه کنید.


3-مخلوط شیر و تخم‌مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب بزنید تا یکدست شود.


4- از مایه پنکیک به اندازه دلخواه با قاشق برداشته و در تابه بریزید و اجازه دهید تا یک طرف آن سرخ شود، سپس آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ کنید.


5- سس را آماده کرده، با پنکیک سرو کنید، برای سس این کرپ از سیروپ افرا استفاده می‌کنند که می‌توان به جای آن از مخلوط عسل و کمی آب‌جوش استفاده کرد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی